Brief aan Thierry

Lieve Thierry

Ik had gister al een post geplaaats op Instagram dat we jou niet mogen vergeten. 

Vaak  word jij dus wel vergeten in het traject. Ivf wordt vaak gezien dat de vrouw dit doet. Vaak hoor ik ook Chantal je bent een powervrouw.  Maar toch wil ik jou even in het zonnetje zetten. Het is niet alleen dat ik die het ivf-traject lastig vind maar ook jij.  Ook jij heb veel spanningen en stress in je lichaam. Spannende dagen en verdrietige dagen. 

Zo heb jij ook altijd maar de stomme opmerkingen die je maar elke keer weer naar je kop geslingerd krijgt. En wat doe jij dan weer, ene oor in en de andere weer uit. Ik vind het knap ik vreet mezelf helemaal op vanbinnen.  Hoe kunnen ze het maken om zoiets doms te zetten tegen je. Mij doen ze niet alleen pijn ook jou. Je bent al geen praten en propt lekke rop. Ben je verdrietig laat je dat niet merken want je wil sterk blijven voor mij. 

Ik wil je even laten weten dat ik mega trots op jou ben. Trotser dan trots. Als ik verdrietig ben beur jij mij weer op met een glimlach. Vind ik het weer spannend op te prikken sta jij naast mij. Er zijn geen woorden genoeg hiervoor.  Als er iemand is die mij hierdoorheen trekt ben jij dat wel.  En toch heb ik de grootste angst en dat is jou geen kindje kunnen geven. Dat ik jou geen beste papa van de hele wereld kan maken. Dat ik jou niet de schopjes kan laten voelen met jouw hand op mijn buik.  Dat je nooit met ons mini mensje kan gaan knuffelen. Als ik dit schijf rollen de tranen over mijn wangen. 

De miskraam was een grote nachtmerrie. Ik was ontroostbaar en toch probeerde jij mij te troostten boven jouw verdriet.  Jij liet je traantjes niet zien want je moest sterk zijn voor mij. En wat voel ik mij schuldig hierover.  Maar ik ben je dankbaar want zonder jou had ik dit niet kunnen doen. Zonder jou was ik niet zo ver gekomen. Zonder jou was ik niet gaan bloggen. Zonder jou stond ik niet waar ik nu sta.  Zonder jou was ik nergens.

Liefje,

Je zou een fantastisch papa worden, een papa met een gouden hard. Ik zal er alles aan doen om onze wens proberen te vervullen. 

Ik hou van jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *