De dag van de test.

Na lang twijfelen is er dan toch weer een blog online. Ik weet dat ik al dat negatieve langs me heen moet laten gaan, maar ik ben ook maar een mens. Een mensen mens, die dus totaal niet van nativiteit houdt.  Maar ik ga het toch lekker doen. Schijt aan de negatieve reacties. This is me! 

Ik weet het nog heel goed, 16 September mochten wij gaan testen. Zo goed als niemand wist dit, oke een paar van jullie konden natuurlijk wel tellen en wisten dat het ergens daar moest gebeuren. 

Ik was rond 05:30 al wakker, en ik moest zo nodig naar de wc, niet te doen. Maar ik bedacht nog ja Thierry slaap nog laat ik het maar nog niet gaan doen.  Maar rond 5:30-6:00 kon ik niet meer en maakt ik hem wakker, hoefde niet want hij was dus allang wakker.  Lekker dan, verplaats die peanut head dan ff tegen mij praat of zo haha. Maar dat deed hij niet. Ik zei nog, waarom zeg je niks ik ga echt naar de wc nu hoor, ik moet zo nodig… Is goed zei hij klaarwakker. 

Ik kon mij nog heugen bij de eerste zwangerschap dat ik schrok met de positieve test, ik dacht dus dit moet ik niet weer doen want ik wil hem verassen nu op een andere manier.  In de avond had ik al een glaasje meegenomen en mijn test, aangezien ik dus altijd direct naar de wc moet had ik hem zo bij de hand . Zweet brak me uit en me hart zat ik me keel. Ondanks dat ik jarenlang al test, blijft het rete spannend. 

Nou hop even in het potje piesen en de test doen.  Ik had overigens gewoon de Kruidvat test van 2V5,- Prima betrouwbaar. Niks is mooier dan zo een clear test maar de prijs maakt dat ook mooi. Vooral na zoveel jaar.  Even wat druppeltjes druppelen op de test en dan een paar minuten wachten. En dat doet altijd zo mega lang he, ik heb al zo weinig geduld. 

Maar…. Ik was nog geen 10 seconden klaar met de test doen en in 1x TWEE DIKKE STREPEN.. NIETTTT IK BEN GEWOON ZWANGER!! Maar ik zei niks. Ik hield me ijzig stil. Maar ondertussen keek ik mezelf aan in de spiegel en dacht ik : Damn girl you got this! 

Ik dacht wel direct dit kan niet anders dan een tweeling zijn, zo snel dat het streepje kwam. 

Ondertussen pakte ik de test en sloop ik naar de gang om de lamp aan te doen. 

Ik zag op dat moment ook dat Thierry aan het duimen was, t moment dat de lamp aan ging hielt ik de test omhoog en ik zie JE WORDT PAPA!!!! NIET zegt hij, hij sprong op en begon te dansen en geloofde het totaal niet.  Ik was in shock, blij absoluut, bang dat nog iets meer.  Daar gingen we samen hoor springend door de slaapkamer heen! Dit moment vergeet ik nooit meer. Het gevoel wat er dan door je heen gaat is onbeschrijfelijk zo mooi. 

Maar ondertussen flitsen ook zeker de momenten door mijn hoofd met de miskraam. Als dit maar niet weer gebeurd. Is het voor ons nu weggelegd?

Ik vroeg aan Thierry, wat denk jij? Krijgen we een tweeling of denk je toch 1. Aangezien we er twee hebben laten terugplaatsen. De kwaliteit van deze twee waren perfect, zo mooi waren ze nog nooit in Nederland. Hij zei direct dit zijn er twee. Ohhhhh dit zegt mijn gevoel ook zei ik direct. 

Dezelfde dag zijn ook nog even een Clear test gaan halen, dat was leuk voor de heb en voor de foto zeiden we haha.  Die gaf natuurlijk ook direct aan dat ik zwanger ben,  2-3 weken. Ook met deze uitslag gaf mijn gevoel aan dat het een tweeling moest zijn.  

Zo spannend allemaal. Ik word mama, ik ben zwanger. Zo onwerkelijk allemaal. 

We hadden direct Dusseldorf op de hoogte gesteld en die feliciteerde ons direct. We moesten met 5 weekjes even een echo laten maken om zeker te zijn dat het goed zit, je kan niet veel zien, maar wat je ziet moet op de goede plek zitten.

Liefs Chantal 

4 reacties

 • Maartje

  Whaaa zo heerlijk om dit te lezen.

  Dit is precies zoals ik het ooit hoop mee te maken.😍🤞🏻

  En f*ck die negatieve reacties! Lekker jezelf blijven!
  Mag je alleen ellende plaatsen zodat andere mensen zich beter voelen?
  En vooral geen goed nieuws plaatsen want oh wee als ze zich rot voelen…?

  Als ik merk dat ik iets lastig vind lees ik t gewoon niet🤷🏼‍♀️. Daar hoef jij geen rekening mee te houden!

  Blijf lekker bloggen, posten en noem maar op!
  Ik blijf je volgen!

  Heel veel Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *