Meest Favoriete items.

Zo ik ben terug van weggeweest. Jeetje wat is dit wennen om weer te gaan bloggen. Ondertussen ben ik bevallen van onze prachtige tweeling. En wat doen ze het goed, ze hebben even wat opstart problemen gehad maar ze zijn sterk. Nu dat ik deze blog typ liggen ze naast me op de bank te slapen. Wat een rijkdom he! 

Ik zat dus na te denken over wat ik zal gaan bloggen aangezien ik nog er nog niet klaar voor ben om mijn bevallingsverhaal te delen. Ik dacht dus, zal ik mijn favoriete items met jullie delen. Misschien vinden jullie dat wel leuk. 

Zazu

Dit is een heel lief klein ezeltje met een LALALA erin. Zo noemde ik dat vroeger. Oftewel een muziekmobieltje. Wat dus kei handig is als 1 van de twins begint. Te huilen gaat hij vanzelf aan, kei handig dat scheelt je weer opstaan. Je hebt verschillende geluidjes, van vogeltjes tot het kloppen van een hart. Onze tweeling hebben 2 favoriete dat is het muzieknootje en de vogeltjes. 

Tweelingkussen

Dit is echt een must die je in huis moet hebben als je een tweeling krijgt. De tweeling kussen van twinthings. Wat is deze fantastisch zeg. Over dag ben ik alleen met de tweeling en dan leg ik ze lekker in de tweeling kussen en kan ik ze zo tegelijkertijd voeden. Geen ruzie dus. Naast dat de tweeling kussen kei handig is biedt hij ook nog geborgenheid. Mijn jongens vinden het helemaal leuk. Lekker loeren of heerlijk inslaap vallen.

Neem trouwens even een kijkje tweelingmama’s want twinthings heeft ook een mega leuk tweelingband voor in het water. Die staat ook nog op mijn verlanglijstje. 

BabyBrezza

Dit is toch wel mijn nummer 1 hoor. Dit apparaat kwam ik tegen bij een vlogster hier op instagram. Al je zo een 16 flesjes per dag moet maken dat is dit echt een uitkomst. ( nu geen 16 meer hoor ) Het is een soort nespresso apparaat voor je melkflesjes. Je zet je flesje er onder, drukt op play en er komt warme melk in je flesje. Precies de hoeveelheid wat jij nodig hebt. Dat stel je van tevoren in hoor, welk melk je hebt en hoe warm je het wil hebben. Ow wat een uitkomst is dit. Nooit geen vies aanrecht meer met allemaal poeder en schepjes die ernaast gaan. Je moet gaan roeren omdat er klontjes in zitten.  Daar heb je met de BabyBrezza totaal geen last van. 

Voor nu zijn dit zeker mijn 3 favoriete items. Er zullen vast veel meer items aankomen. Momenteel hoor ik mijn binkies weer wakker worden. Flesjes tijd dus. Ik ga deze blog afsluiten en nadenken over een volgend onderwerp. Eerlijk, het is wennen hoor om weer te bloggen. Ik zat dus te denken om te gaan vloggen. Mijn gevoel is daarbij dat dat wat makkelijker gaat wat filmpjes opnemen, dan een blog in elkaar bouwen.

Bedankt weer voor het lezen van mijn blog! 

Liefs Chantal 

Eén reactie

  • Demi

    Wat een heerlijk om te lezen. Mijn kleine meid is in Augustus alweer 1 jaar. Tijd vliegt voorbij…. leuk om 2 van die kleine humpjes te zien 🥰 Vloggen zou je gewoon moeten doen joh… Gaat je zeker weten lukken x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *