Mijn dagelijkse routine

Sinds kort blog ik ook over beauty. Ik probeer jullie mee te nemen naar een aantal producten die ik dagelijks gebruik.

Mijn hartje gaat sneller slaan van mooie producten, en lekker ruikende producten vind ik ook altijd belangrijk. 

Vandaag vertel ik jullie wat meer over mijn dagelijkse routine wat ik gebruik op mijn gezicht qua make-up. Al moet ik wel zeggen, lekker koos makeuploos de dag door ben ik ook niet vies van.  

Vroeger vond ik het altijd leuk om bij de plaatselijke drogist me uit te leven op de make-up afdeling. Alle kleurtjes en vooral lipglossjes nam ik al snel mee in mijn winkelmandje. Maar naarmate ik ouder werd merkte ik al snel dat mijn gezicht er eigenlijk helemaal niet goed tegen kon. Ik kreeg vaak rode plekjes en bultjes. Dus, we smeerde er nog meer op. En tsja ik heb Uiterlijke verzorging gedaan op de middelbare school dus elk uur van je schooltijd had je een spiegel voor je poffertjesporum! Hoppa daar kwam mijn tasje met makeup weer. 

Ik heb een hele switch gemaakt qua make-up en ik wil jullie graag mijn ervaring vertellen.

Legendary Brows Eyebrow Gel – wenkbrauw gel – Charlotte Tilbury 

Dit is mijn toch we mijn favoriete Eyebrow gel ooit. Deze Eyebrow gel is echt een must in je make-up tas. Eerder gebruikte ik altijd ene potlootje en dan een clear gel, maar met deze gel oef ik niet eens per se een potlootje te gaan gebruiken. Het is een gekleurde Eyebrow gel die ook nog eens de haartjes op de goede plek houdt.  Wenkbrauwen zijn de pijlers van het gezicht, zei bepalen de schoonheid!  Ideaal voor wenkbrauwen die te dun of te licht zijn, overmatig geëpileerd of kale plekjes hebben. Deze gel houd je wenkbrauw in shape.

Misschien handig om te weten; 

Brigitte: wordt aangeraden voor blond, lichtbruin of rood haar. 
Linda: wordt aangeraden voor donkerblond tot medium bruin haar. 
Supermodel: wordt aangeraden voor donker bruin tot zwart haar. 
Perfect Brow: wordt aanbevolen voor zeer donkerbruin tot zwart haar.

Dit is zo een mooi product.  Ik hou heel erg van een natuurlijke uitstraling. Met zo min mogelijk producten. Tegenwoordig hebben we highlighters, shape hier en bronzer daar. Oké eerlijk, ik ben er ook niet vies van om het te gebruiken maar het natuurlijke is toch echt meer mijn ding. 

Hollywood Flawless Filter – primer, highlighter & corrector – Charlotte Tilbury

Zo kwam ik een hele tijd geleden achter dit product. Ik ben verkocht. Hollywood Flawless Filter is nieuw revolutionair product, een aanpasbare teint booster voor super glowy huid in seconden! Je kunt het gebruiken onder je fouwndation maar ook als highlighter: brenghet dan aan bovenop de jukbeenderen, langs de neusbrug, boven de boog van de Cupido en overal waar je wilt om net zo’n glow te krijgen als een Hollywood-ster!  Ik ben om! Op de website kan je kijken welke kleur er precies bij jou huid past. Ik zelf gebruik kleur: 1 FAIR

Glow youre skin babe! 

Dimensions de chanel mascara

Ik heb heel echt heel veel mascara uitgeprobeerd. Maar met mijn mini wimpers is het echt een ellende. Of overal vlekken of me wimpers die aan elkaar plakken. Dat is echt geen doen! Ik kreeg de tip van mijn schoonzusje dat ik deze van Chanel eens moest proberen. Ik gebruikte op dat moment één van MAC cosmetics. Wat toen voor mij echt het beste was.  Ik heb toch maar even in mijn buideltje gegraaid en hem besteld. En ik moet eerlijk zeggen, hij is fantastisch.

Borsteltje is lekker zacht en ook zeker niet heel groot. Ik ben nogal een kei in prikken in me oog. Of dat me neus in één keer onder zit of zo.  Hij pakt zelf de kleinste haartjes in de hoek en ik doe er dubbel zo lang mee. Deze mascara richt zich op de essentie. Lengte, krul, definitie, volume en verzorging: alles wat er nodig is om je ogen in iedere dimensie te laten spreken. 

En weest slim, ik bestel hem altijd als er korting is!! 

Dit zijn mijn producten die ik graag gebruik. Het is even een hobbel om het aan te schaffen maar je doet er echt langer mee als een product uit de drogist. 

Wat zijn jou beauty geheimen? Vertel ze mij ik ben altijd in voor wat nieuws. 

Liefs Chantal

Eén reactie

  • Jantine

    Hi Chan,
    Leuk om te lezen wat je routine en favo producten zijn. Ik heb zo’n beetje de hele make- up afdeling geprobeerd tot ik wist waar mijn huid goed op ging. Dit zijn (helaas) wel de duurdere merken, maar hier krijg ik tenminste geen ontstoken ogen door en voelt het gewoon fijn op mijn huid. Ik draag niet veel make- up, maar heb wel altijd mijn basis. Mascara, eyeliner en wat blush.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *