REVIEW FANOLA NO YELLLOW SHAMPOO

Ik krijg dagelijks de vraag welke haarkleur ik heb.  Ik dacht laat ik nu maar eens een leuke blog hierover schrijven. Dit doe ik in samenwerking met Fanola. Kennen jullie dat merk al? Ik hoor zelf altijd goede berichten erover. Zelf gebruikte ik altijd een ander merk maar ik merkte dat het toch langer de tijd nodig had het resultaat te bereiken wat ik in mijn hoofd had, en van horen zeggen is dit bij Fanola minder lang. Jullie kennen mij natuurlijk wel dat ik dit wou gaan uittesten natuurlijk. 

Zoals jullie hebben gezien in mijn story van Instagram heb ik een liter fles gekregen om dit dus te gaan uittesten. Ik neem jullie mee in elke stap die ik altijd zet om mijn haren grijs/silver te kunnen maken. 

Veel leesplezier!

Fanola No Yellow Shampoo zit vol met paarse pigmenten die ervoor zorgen dat de gele tint uit het haar geneutraliseerd wordt. Fanola is de meest populaire zilvershampoo die gebruikt wordt in blond en grijs haar, en is bedoeld om juist die mooie koele kleuren zoals wat ik heb (ijs, as en grijstonen) langer te behouden. Hoe vaak je de shampoo gaat gebruiken moet je zelf even een draai in vinden. 
Kenmerken product:

  • Bevat paarse pigmenten
  • Neutraliseert ongewenste warme tinten
  • Houdt grijze en koele blonde tinten mooi

Stap 1:

Eerst zorg ik ervoor dat mijn haar nat is en daarna maak ik het handdoek droog. “Even een tip tussen door, Zorg dat je handschoenen aan hebt want zilvershampoo maakt leuke vlekken op je handen”.  Na het handdoek droog maken van je haar kam ik het altijd nog even door en zorg ik dat alle klitten uit mijn haren zijn. 

Stap 2:

Je kan deze shampoo gemakkelijk aanbrengen onder de douche. Even goed inmasseren en dan 1 tot 5 minuten laten inwerken. Ik moet eerlijk bekennen ik heb het iets langer gedaan aangezien ik hem altijd laat doorslaan.  Ik ben gewend om het zeker een uur in te laten werken, maar ik merkte al snel dat dat bij de Fanola No Yellow zeker niet nodig is.  

Stap 3:

Zorg dat je je haar goed uitspoelt, ik zag dat op mijn hoofdhuid nog wat resten zat dus ik had het even nog een keer goed uitgespoeld. Wat je hierna eventueel kan gebruiken is een masker van Fanola. Dit is een No Yellow masker.  Ik heb hem nu gewoon met conditioner na gewassen.

RESULTAAT

Het resultaat mag er zeker wezen. Ik ben zeer zeer tevreden over het product. Zelf heb ik hem nu 10 minuten laten inwerken maar de volgende keer doe ik hem nog iets langer.  Ik kan wel vertellen dat de NoYellow shampoo van Fanola zeker op nummer 1 staat.  Lekker sterk en ruikt nog eens aangenaam. Ik haal er banaan en honing uit. Zal vast iets met mijn neus te maken hebben maar vies is het zeker niet. 

VOOR
NA

Er zijn verschillende flessen verkrijgbaar van klein tot groot. en wat nog handiger is, ze hebben dus ook een pompje die je er los bij kan bestellen voor € 1,51. Zo neem je nooit te veel shampoo in één keer.

100ml: € 3,93 / 350ml: € 7,50 / 1000ml €14,94

Deze kan je bestellen bij www.hairaction.nl.

Fanola heeft ook een No Orange lijn, ik heb helaas zelf geen ervaring met deze lijn. 

Ik hoop dat ik jullie een stapje verder heb geholpen met wat vragen over mijn haren, als er nog vragen zijn stel ze gerust hier onder.

Liefs Chantal

In samenwerking met Fanola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *