Stokke TrippTrapp en Newbornset

Sponsord by www.Stokke.nl

Jullie kennen ze vast wel, tegenwoordig zijn ze niet meer uit je interieur te denken. Ieder huisje met kindjes hebben ze wel staan, de Stokke TrippTrapp. 

Ze zijn niet alleen kei handig maar staan ook nog eens leuk. Ik ben onwijs dankbaar dat ik deze Tripptrapp en Newbornsets heb gekregen, want wie wil dat nou niet? Gezellig met de kleintjes aan één tafel zitten. In deze blog neem ik jullie mee wat mijn idee hierachter is, veel leesplezier.

Graag neem ik jullie mee waarom ik heb gekozen voor de Stokke TrippTrapp in combinatie met de Newbornset. Vanuit huis uit heb ik altijd geleerd om aan tafel te eten, je ontbijt je middageten en dus ook je avondeten. Het is een stukje gezelligheid maar ook zeker een gewenning en in mijn geval ook opvoeding.  Ik kan me nog wel goed herinneren vroeger gezellig met z’n allen eten aan tafel. De hele tafel was gedekt en de gesprekken van de dag rolde over tafel. Op zaterdag aten wij altijd in de avond ‘brood met wat lekkers er bij’ zoals een soepje of eitje. Tot op de dag van vandaag nemen wij dat nog steeds mee en eten wij elke Zaterdag nog uitgebreid brood. Thierry is zelf nooit zo van het gezellig aan tafel eten, hij zegt altijd op de vuist is net zo makkelijk. Haha mannen, maar gelukkig doen wij dat altijd wel gezellig. Dit wil ik ook zeker overbrengen naar onze tweeling. Mijn ideale beeld wat ik nu heb (ik weet niet of het gaat lukken) maar dat is gewoon zo vroeg mogelijk in de leeftijd leren om aan tafel te eten. 1. Het is een stuk gezelliger en 2. Ze leren ook beter eten dan dat hun bordje op de salontafel staat en de kleintjes afgeleid worden. En sorry maar dat zie je dus steeds meer. En dan weet ik, tegenwoordig is het lastig en we leven in het ‘nu’ hoe iedereen dat altijd zo mooi zegt. Maar toch wil ik dat proberen en zal ik mijn uiterste best doen om het te laten slagen. Oeps ik klink nu wel al heel streng he. Nee zo ben ik helemaal niet maar sommige dingen moeten gewoon vind ik.  Ik hoop echt dat ik de twee jongens dit kan mee geven en dat het hierdoor makkelijker eten wordt. Gewend raken om netjes aan tafel te eten en zo ook gezellig kunnen kletsen aan tafel. Gaat dit mij lukken? Wie weet.

Stokke Newbornset

Bij mijn Stokke TrippTrapp heb ik een Newbornset gekregen, wat ben ik daar verliefd op. Zo kunnen de kleine jongens al vanaf de geboorte mee aan tafel zitten.  Zie je het al voor je? Opeens met z’n 4e aan tafel verplaats met z’n 2e.

Ik moet er nog steeds aan wennen.  

De Stokke Newbornset is voorzien van een vijfpunts veiligheidstuigje met zachte schouderpads. Met het zitje op de TrippTrapp heeft je baby vanaf de geboorte al een plaatsje aan tafel. Het zitje is nu verstelbaar in 2 standen en heeft een goede ondersteuning voor de beentjes. Het is toch geweldig om je kleintje vanaf de geboorte al mee aan tafel te hebben zitten. Zo krijg je een sterke band met je kleintje. En daar gaan we voor. Hij is trouwens heel makkelijk vast te zetten op de TrippTrapp stoel. Met 1 klik zit hij vast, zo hebben jullie dat denk ik al kunnen zien op mijn filmpje wat op mijn Instagram staat. Het zitje is geschikt tot 9kg en heeft een leuke speelgoed hanger die er eventueel makkelijk op of af kan. 

Stokke TrippTrapp 

Ik hoorde dus altijd dat de Stokke TrippTrapp een must is voor in huis, Deze wordt gebruikt voor jong en oud. En ik kan me nog wel herinneren bij mijn kleine neefjes dat ik altijd met gemak op hun TripTrapp kon gaan zitten. Makkelijk en snel en met mijn billen ging dat prima. De TrippTrapp kan ik je in verschillende hoogtes verstellen, zo zullen de kleintjes er altijd goed voor zitten. In de beschrijving staat precies beschreven hoe hij afgesteld moet worden in verband met hun beentjes. Een echte meegroei stoel dus. Deze stoel is in verschillende kleurtjes te bestellen, voor ieder wat wils. Ik heb zelf de witte gekozen met een grijze Newbornset. De TrippTrapp is ook gemakkelijk met een vochtige doek schoon te houden, er zit trouwens een lak op die niet giftig is voor je kindje. 

Er zijn ook handige accessoires te koop voor de TrippTrapp meegroei stoel, zo kan je een los tafelblad eraan schuiven of een baby zitje erin klikken met een leuke kussen set in verschillende stijlen. Ik ga me hier nog zeker even in verdiepen. En wat ook echt leuk is, is dat je de op de rugleuning van de Stokke TrippTrapp de naampjes van de kids kan graveren, hoe leuk dan hebben ze helemaal hun eigen stoel. 

Ik zal jullie zeker over een tijd meenemen hoe ik het ervaren heb, hierover zal ik ook een blog gaan schrijven en eerlijk antwoord geven op mijn ideeën hierachter. Misschien zit ik er wel compleet naast en is vroeger niet meer nu natuurlijk. We gaan het zien! Vinden jullie het leuk om mij te volgen op instagram? Neem dan een kijkje op @bijchan.nl 

Liefs Chantal 

www.stokke.nl

Eén reactie

  • Anouk

    Helemaal eens met je post! Wij hebben zelf ook de trip Trapp met newbornset, ons zoontje (nu half jaar) zit al vanaf zijn geboorte aan tafel bij ons. Eerst lag die vaak te slapen tijdens het eten, maar nu vol interesse te kijken! Hij doet zelfs al mee met zijn mondje. Vaak is het tussen 18.00-19.00 niet zijn gezelligste tijd, maar zodra die in de trip trap zit valt het allemaal wel mee.😃

    Geniet ervan straks met je twee mini’s!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *