Van niet zwanger op negenmaandenbeurs naar zwanger op de negenmaandenbeurs.

Zo het is weer een hele tijd geleden dat ik een blog heb geschreven. Ik weet elke keer niet waar ik mijn zin vandaan moet toveren eigenlijk. Herkennen jullie dat wel eens? Dat je het gewoon niet even niet weet waar over je moet schrijven? Of dat je een hoofdstuk wil afsluiten maar het toch in je hoofd zit en er eigenlijk niks meer mee te maken wil hebben (ivf). Maar toch nog spookt door je hoofd heen. Maar goed, ik ga er weer eentje schrijven voor jullie en wil ik jullie meenemen naar hoe ik over de negenmaandenbeurs toen dacht en nu denk. Veel leesplezier! 

Ik weet het nog goed, we waren gestopt met de pil en de negenmaandenbeurs kwam eraan, Ja daar ga ik heen, de babybeurs waar iedereen lof over spreekt. En ja.. We hebben 1 wens dus ik kan er wel tussen lopen toch? Toen dacht je er nog niet over na dat alles ook anders kan lopen. Ik liep als een kip zonder kop rond samen met mijn moeder. Heerlijk al die babyspullen. Alles is zo leuk en mooi en alles wil je hebben. Gratis jacht je kent het wel. We kochten natuurlijk ook een beurstas, tsja hoort er bij toch?

Ook kocht ik een mooie deken van Koeka voor ons toekomstige kleine. Jullie snappen nu natuurlijk wel dat die nou al 6 jaar oud is en het merk Koeka 10 keer leuker nu is als toen.  Maar ik heb hem nog steeds. 

Twee jaar later ben ik nog een keertje geweest maar ik was nog steeds niet zwanger, dan loop je er toch alweer even anders dan dat je eerder liep. Een brok ik je keer, stom eigenlijk maar toch. Toen wisten we de onderliggende gedachten nog niet maar ondanks dat maakt het je toch even verdrietig tussen allen preggo mommies. Dat bezoekje heb ik ook niks gekocht eigenlijk, op een of ander manier lukte mij dat gewoon niet.  Maar ondanks dat bleef ik toch positief en met een big smile rondlopen. Want ik toch ook wel aardig goed genieten van alle heerlijke baby spulletjes hoor. Maar toch.

Dit jaar was het anders en liep en was ik aan het werk voor YourWishes met een dikke buik en wat heb ik genoten. Ja jullie denken wel weer Oh chan toch, heb je zo een dikke buik en ga je de hele dag op de negenmaandenbeurs staan. Ja klopt want ik ken mijn eigen grenzen echt wel en ik heb totaal geen last van me buik gehad. Ik kreeg lekker de ruimte om rustig aan te doen en heb ook genoten van mijn pauze. En nee ik deed zeker geen dingen die ik niet kan. En tuurlijk voel je het in de avond aan je bekken en of stuitje dat het misschien toch te veel was. Maar hey daar zijn we allemaal eigenwijs voor toch?

Ondanks alles en de hele zondag in mijn bedje te hebben gelegen had ik dit zeker niet willen missen. Wat is het toch heerlijk om na zo een lange tijd er zelf zwanger rond te lopen. Al heb ik niet alle hallen gelopen alleen de hal waar Yourwishes stond maar dat was al superleuk! Ik wil ook echt even het team van Yourwishes bedanken dat ik gezellig een dagje mocht helpen bij jullie, en Tessa wat ben je toch een topper!

Liefs Chantal 

www.yourwishes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *