YFOOD – ONE DRINK ONE MEAL

Dit zegt al genoeg toch? Ik geloofde er eerst geen reet van hoor. Je kent het wel van die shakes die chemisch smaken en je na een paar uur weer mega trek hebt en je de snaai-la weer opentrekt.  Ik geloofde er ook niet echt in hoor maar ik had veel goeie reverenties gelezen en ik dacht… tsja niet geschoten altijd mis. Y-FOOD had mij benaderd of ik een proefpakketje wou proberen. Dit is voor mij dus echt een uitkomst, u met de tweeling kom ik echt nergens aan toe. Dus de one drink one meal komt goed van pas. Niet alleen ik was erg nieuwsgierig, maar Thierry ook. Als iemand nooit vol zit is hij dat wel. Je kan wel voorstellen dat hij eigenlijk alle flesjes wou eigenen he. Nou mooi niet! 

In de Yfood proefpakket zit verschillende smaakjes, banaan/aardbei/vanille/koffie/chocolade. Ze zijn allemaal net zo lekker, alleen hebben Wij twee wel een favoriet. Beide vinden we banaan en chocola het lekkerst. Maar ja net wat ik al zei ze zijn allemaal eigenlijk wel lekker. Smaken totaal niet chemisch en geloof het of niet.. je zit echt een paar uur VOL. Ja zelfs Thierry zit vol. 

Een bewust voedingspatroon altijd en overal. Een gezonde maaltijd in een drankje poeder of een reep. 0% koeling & 100% smaak. Met alles wat je lichaam nodig heeft in de perfecte hoeveelheid. Alle 26 essentiële vitaminen en mineralen, complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels. Tegelijkertijd lactosevrij, glutenvrij en vegetarisch.

Wij zijn fan, dikke fan hier. Ik heb ook nog wat leuks voor jullie. Willen jullie nou ook een proef pakket proberen? Dan heb ik een kortingscode voor jullie. Met CHAN10 krijgen jullie KORTING op jullie proefpakket. Ik zeg bestellen maaaaar

Neem eens een kijken op https://nl.yfood.eu/ hier vind je veel meer producten en smaken. 

Lief Chantal 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *