Over mij


Hi allemaal. Wat ontzettend leuk dat jullie op mijn gloednieuwe website een kijkje komen nemen. Ik zal allereerst even mijzelf gaan voorstellen. Mijn moeder heeft mij 27 jaar geleden de naam Chantal gegeven. Ik woon samen met mijn soulmate Thierry en hondenkind Bailey.

Samen wonen wij in het o zo kleine dorpje Ede vlak bij Arnhem. Als ik Veenendaal zeg dan weten de meeste van jullie wel waar het is. Ik heb een grote passie voor interieur & fotografie. Paar jaar geleden kwam ik thuis te lopen en heb ik de stap gezet om een newborn fotografie cursus te gaan volgen. Ik vond mijn weg hier in en werd veel gevraagd om reportages te maken. Maar naarmate de jaren voorbij gingen werd het moeilijk voor mij. Dit zullen jullie lezen in mijn toekomstige blogs.
Na wikken en wegen ben ik dan toch mijn eigen blog begonnen. Ik vind het spannend maar ook een toffe uitdaging. Ik met dikke vette dyslectie en gaan bloggen, dat gaat in mijn koppie niet samen. Maar het lukt me deze dame krijgt nog aardig wat op papier. of nou ja dat denk ik. Wij hebben al een aantal jaar één groot wens, kindjes... Alleen dit liep toch anders als geplant en gehoopt. Benieuwd? Snuffel dan in mijn blogs daar kom je het één en ander te weten over ons leven naar Instagram.
Veel lees plezier!

Liefs Chantal

INSTAGRAM @BIJ.CHAN

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Las cosas esenciales en la vida, usted no puede ver con sus ojos peo sólo con el corazón